Hírek
TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2016.pdf
TV13
műsorstruktúra
TV13 műsorstruktúra
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Idén már hatodik alkalommal rendezik meg a Koma Utcai Szomszédolást, ezúttal szeptember 11-ére, vasárnapra esik az angyalföldi OTI-telepen élők találkozója. A rendezvény célja ugyanaz, mint a korábbi években. A közösség törekvése, hogy a környéken élők jobban megismerjék egymást, hogy az újonnan odaköltözők könnyebben beilleszkedhessenek, hogy minden helyi ügyben segítsék, támogassák egymást. Mindehhez lesz ráadásként pingpong, tollaslabda, roller, görkorcsolya, bringa, aszfaltrajz, közös éneklés, zene és finom falatok, amit a szellemiséghez méltóan szintén a helyi lakók készítenek, visznek egymásnak.


– Az a cél, hogy beszélgessünk egymással, örüljünk egymás gyermekeinek, unokáinak, találkozzunk új emberekkel, lehetőség szerint nemcsak a Koma utca, Násznagy utca környékéről, hanem a teljes OTI-telepről – mondta el a rendezvény megálmodója, Böszörményi Gergely.

– Szenzációs találkozások vannak –fűzte hozzá. – Két évvel ezelőtt például teljesen spontán alakult ki a rendezvényen néhány résztvevőből egy kis népi együttes, amit pillanatok alatt vagy 20 fő vett körül, akik kórusként kezdtek velük énekelni. Gyönyörű, többszólamú, közös éneklés alakult ki, fantasztikus hangulat. Amikor ez a rendezvény elindult, azt szerettük volna, hogy ne csak a közvetlen házszomszédok köszönjenek egymásnak, hanem a több utcára lakók is. Ez mára kialakult. A környéken mindenki köszön a másiknak, számíthatunk egymásra, nagy az összefogás, ha valaki elutazik nyaralni, biztos lehet benne, hogy a szomszédok figyelnek addig a házára.


BNP

Szomszédolás az OTI-telepen

2016. szeptember 1., csütörtök 15:00

Koma utca Szenzációs találkozások