Hírek
TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2016.pdf
TV13
műsorstruktúra
TV13 műsorstruktúra
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Új SPAR szupermarket nyílt a XIII. kerületben, a Váci út 37. szám alatti CityZen Irodaház alsó szintjén. Az élelmiszerlánc a megszokott minőségi termékekkel várja a vásárlókat a hét minden napján.


A Dózsa György utcai metrótól pár percre található CityZen Irodaház bérlői és a lakóövezetben élők már nagyon várták, hogy megnyíljon a forgalmas helyen található üzlet. „A XIII. kerület rendkívül erős vásárlói réteggel rendelkezik és dinamikusan fejlődik. A kerület lakói számára ezért egy újabb, kényelmesebb üzlet megnyitásával igyekszünk könnyebbé tenni a mindennapokat. Az új szupermarket megnyitása 21 munkahelyet teremtett a kerületben”, hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

A SPAR legújabb, 600 négyzetméteres üzlete modern, fiatalos környezetben várja vásárlóit. Az új szupermarketben a bejáratnál alacsonybútoros – ezáltal könnyen áttekinthető – pékáru és zöldség-gyümölcs részleg, valamint cse-megepult kapott helyet. Az új üzletben a frissáruk és a népszerű márkatermékek mellett kiváló minőségű, kedvező árú SPAR sajátmárkás termékek, valamint helyben sütött pékáruk, grilltermékek is kaphatóak a megszokott SPAR minőség jegyében.

Az idén 25 esztendős SPAR piacra lépése óta folyamatosan fejleszti hálózatát Magyarországon. A XIII. kerületben megnyílt új üzlettel 345-re emelkedett a SPAR szupermarketek száma országszerte. A SPAR munkavállalóinak száma meghaladja a 13 ezret.

(x)


Az új SPAR üzlet elérhetősége és nyitva tartása:


1134 Budapest, Váci út 37.

hétfőtől–péntekig: 6:30–21:00,

szombat:  6:30–18:00,

vasárnap:  8:00–14:00

A CityZen Irodaházban nyitotta meg
új üzletét a SPAR

2016. november 9., szerda 14:00

A fotón balról jobbra:

Delbó Lajos értékesítési vezető, SPAR;
Nánási Károly áruházvezető, SPAR Váci út; Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató, SPAR