Hírek
TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2016.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2017.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Most már a pénz sem lehet kifogás: márciustól ingyenesen sportolhatnak a kerületiek. Az idei évben is megrendezi ugyanis „Nyitott Hétvége” sport-programsorozatát a XIII. kerületi önkormányzat. Ez pedig azt jelenti, hogy március 4. és december 17. között szombati, illetve vasárnapi napokon hat kerületi sportlétesítményben lehet ingyenesen sportolni. Ne keressünk hát több kifogást, inkább vágjunk bele!

A rendezvény koordinálásával és lebonyolításával a kerület lakóhelyi sport-szervezetét, az Angyalföldi Természetbarát és Testedző Egyesületet bízta meg az önkormányzat.

Ezen a hétvégén, azaz március 4-én többek között ingyenes bowlingozási lehetőség lesz az Újpalotai úti Sporttelepen lévő ATTE Bowling Centrumban 10 és 13 óra között. Ugyanekkor zumbázni, ezzel az izgalmas tánccal is meg lehet ismerkedni. Az érdeklődők kipróbálhatják az olasz eredetű bocsa elnevezésű golyós sportágat is szombaton (és a hónap későbbi szombatjain is). Szintén 10 és 13 óra között ingyenesen focizhatnak az érdeklődők a sporttelep műfüves pályáján.

Március 11-én az Újpalotai úti Sporttelepen 10–13 óra között gyerekeknek és felnőtteknek ingyenes bowling-, sakk-, illetve táblajáték-oktatás lesz. Ekkor is igénybe vehető lesz a műfüves pálya. A Vizafogó 2. szám alatt lévő általános iskolában is előzetes regisztráció alapján használható lesz a kinti műfüves focipálya. A tornateremben a kosárlabda szerelmeseit várják a rendezők. Tudástól, kortól függetlenül.

A „Nyitott Hétvége” sportprogramsorozat keretében minden szombaton 9 és 13 óra között ingyenesen látogathatják a kerületi lakosok a Kresz Géza utca 24. szám alatt lévő RED GYM Kondicionálótermet, míg vasárnaponként hasonló időszakban a Pannónia utca 2. szám alatti ATLANTISZ GYM konditerem látogatható. (Ide nem kell előzetes bejelentkezés.)

A sportszolgáltatások igénybevétele a XIII. kerületi önkormányzat anyagi támogatásának köszönhetően a kerületi lakosoknak ingyenes. Ugyanakkor fontos, hogy a programokat csak XIII. kerületi lakosok vehetik igénybe, és sok esetben előjelentkezés is szükséges, többek között a foci- és bowlingpályák használatához is. A foglalásoknál előnyt jelent az Angyalföld kártya megléte. Az eseményekről, a sportolási és sportlétesítmények igénybevételéről érdeklődni lehet a (20) 952-9168-as telefonszámon, valamint a

13nyitotthetvege@gmail.com e-mail-címen.

A decemberig zajló programok kínálata folyamatosan bővül és válik láthatóvá, az aktualitásokról minden további információ megtalálható a „XIII. Kerület Nyitott Hétvége” facebook oldalon.


BNP

Foci, bowling, vagy zumba?

2017. március 3., péntek 13:55