Hírek
TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2016.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2017.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Lényegében befejeződött a forgalomlassító küszöbök építése a Szent István körút–Pannónia utca–Victor Hugo utca–Váci út által határolt területen, így Újlipótvárosban – a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai által érintett útszakaszok kivételével – mindenhol 30 km/h-s sebességkorlátozást vezettek be. A közlekedésbiztonsági intézkedés az önkormányzat által vállalt és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által kivitelezett fejlesztés tervezésében (egyeztetésében) részt vett a kerületi rendőrség és a BKK. A kivitelezés a korábbi Tátra utca környéki Tempo 30-as övezethez hasonló forgalomcsillapító megoldások folytatását jelenti.

A munka a következő helyszíneket érintette: Visegrádi utca, Balzac utca, Kresz Géza utca, Visegrádi utca, Csanády utca, Gyöngyház utca, Hegedűs Gyula utca, Pannónia utca, Felka utca, Katona József utca, Borbély utca, Kádár utca, illetve ezek meghatározott kereszteződéseit.

A közszolgáltató – megköszönve a környéken élők türelmét – kéri, hogy az adott területeken, utcákban közlekedők fokozottan figyeljenek a KRESZ-szabályok betartására.

Közlekedés Új forgalmi rend

2017. december 11., hétfő 14:30