Hírek
TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2016.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2017.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Évente egyszer karácsonyi fénybe öltöznek a fák, karácsony estére lehalkul a város zaja. Jégvirág az ablakban, gőzölgő kalács az asztalon. Jeles ünnep, az otthonokban családi légkör melege, meghittség, béke, szeretet. A szép zöld fenyő alatt ajándékok. Gyermekkoromra gondolok, s arra a sok szép karácsonyestre, amit családom körében eltöltöttem, a gyertyák fényére, a csilingelő csengőre, a fenyő pompás illatára. Csillagszóró szórta fényét, és hittem, talán angyal is száll az égen. Mikor felidézzük a régi karácsonyokat, rájövünk arra, hogy a kis apróságok, nem a nagy csodák adták számunkra a legbensőségesebb boldogságot. Jó lenne, ha ezt felnőttként sem felednénk: az apró sikereknek is tudjunk örülni!

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik. Ez maga a karácsonyi csoda.

Sajnos manapság a hétköznapokon egyre erősebb a világban és itthon is a gyűlölet hangja. Ne engedjük! Az ünnepek hangulatát, békéjét őrizzük meg szívünkben, hogy legyen örömünk a hétköznapok munkájában is. Használjuk ki a bennünk lévő jót, és higgyünk abban, hogy megváltoztatható az, ami nem jó. Bízzunk önmagunkban. Cselekedeteinket a mindenkivel szembeni jóindulat határozza meg, de legyen erőnk ahhoz, hogy megbocsássunk azoknak, akik ellenünk vétkeztek.


Kedves Kerületi Lakótársaim!


Városrészünket a „Béke szigetének” is szokták nevezni. Legyünk büszkék rá! Őrizzük meg ilyennek, vigyük tovább a kerületünkre jellemző együttműködést, a segítőkészséget és meghittséget. Nagy szükségünk lesz rá!

Az önkormányzat és a magam nevében szívemből kívánok minden Lakótársamnak békés, meghitt karácsonyt, és az ideinél boldogabb, eredményekben gazdag új esztendőt.


Dr. Tóth József polgármester

Kedves Kerületi Lakótársaim!

2017. december 19., kedd 14:50