TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2018.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2017.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

A névadó Illovszky Rudolf születésnapján járhatták be az épülő Vasas-stadiont a korábbi piros-kék labdarúgók.

Markovits László klubelnök az anyaegyesület nevében körbevezette az angyalföldi klub egykori bajnoki érmes, valamint kupagyőztes labdarúgóit az épülő Illovszky Stadionban. Az eseményre meghívást kapott az Illovszky Team is, a projektcsapat a stadion tervezésének előkészítésében vett részt, és három éve éppen ezen a napon, Illovszky Rudolf születésnapján alakult.

A klubelnöktől megtudtuk, hogy a Vasas SC hamarosan nyilvánosságra hozza a 16 szektor névadóit, a következő hónapokban pedig a Vasas FC közreműködésével a bérletértékesítés is megkezdődik, amelynek kezdeti időszakában a Vasas-függők előnyt élveznek majd.

Mostanra az összes nézőtérelem, valamint a tetőszerkezet a helyére került, a nyugati főlelátó épületében pedig már a beltéri munkálatok zajlanak. A kivitelezés során az anyaegyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a 107 éves klub hagyományai és történetei visszaköszönjenek a stadion falai között.

A stadion 6,98 milliárd forintos költségkeretből épül, befogadóképessége közel 5150 fő lesz, az ünnepélyes átadás pedig az idei év második felére várható. A pontos dátumot legkésőbb a nyár elején hirdetik ki.


További információ:
Jenkei Dániel, +36 (70) 938-6576, d.jenkei@vasassc.hu.

Vasas-legendák az épülő stadionban

2018. február 27., kedd 13:30

Stadionbejárás – 2018. február 21.

Az eseményről készült film ide kattintva megtekinthető