TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Kerületünkben immár évek óta hagyomány, hogy karácsony közeledtével az iskolák kórusai adventi koncertsorozattal járulnak hozzá az ünnepi hangulathoz. Az ünnepváró templomi hangversenyeknek az idén is a Babér utcai Szent Mihály-templom, valamint a Béke téri Szent László-templom adott otthont.

December 10-én délután négy órakor a Szent Mihály-templomban a Pannónia Általános Iskola, a Németh László Gimnázium és a Forrai Művészeti Gimnázium énekkara, valamint az Ady Endre Gimnázium hangszeresei léptek fel. A következő napon pedig a Csata Utcai Általános Iskola, a Gárdonyi Géza, a Herman Ottó, illetve az Ének-zenei és Testnevelési Általános Iskola, valamint a Szlovák Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium kórusa adott koncertet a Szent László-templomban.

A műsort mindkét napon Formanek Annamária, a Csata Utcai Általános Iskola ének-zene–karvezetés szakos tanára vezette, és az első szám mindkét alkalommal az összkar előadásában orgonakísérettel elhangzó Mennyből az angyal volt.

Az iskolai kórusok ünnepi koncertjei az idén is nagy sikert arattak, és hozzájárultak az adventi hangulathoz és a lecsendesedéshez.


(cs)

Adventi énekszó

2018. december 17., hétfő 12:45

Karácsony Iskolások ünnepváró hangversenye