TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Kerületünkben immár hagyomány, hogy a farsangi időszakban a Szociális Szolgáltató Központ megrendezi az Idősek Farsangját. Ez természetesen az idén sem maradt el: a legutóbbi évekhez hasonlóan most is a RaM – Radnóti Miklós Művelődési Központ adott helyet az eseménynek.


Az ez évi, február 19-én lezajlott telt házas rendezvényre eljött a többi között Holopné Schramek Kornélia alpolgármester és Takács Ferenc, a Szociális, Egészségügyi és Művelődési Bizottság elnöke. A Lendületben a kerület jelszóhoz kapcsolódva az idei farsang a Lendületes Karnevál elnevezést kapta. Az idősek klubjai által előadott műsorok pedig valóban hűek is maradtak a „lendületes” jelzőhöz.

A Zengő Kórus dalcsokorral nyitotta meg a napot, majd kerületünk polgármestere, dr. Tóth József köszöntötte a fellépőket és a nézőtéren helyet foglaló hatszáz kerületi lakost, valamint az idősek klubjaiból érkező tagokat.

Ezt követően egymás után léptek fel a tíz idősklub tagjai, illetve a Várady Edit vezette Kézfogás Együttes. A maguk varrta jelmezekbe beöltözött összesen kétszázhuszonhét fellépő sokat készült az eseményre, és ennek meg is lett az eredménye: egytől egyig színvonalas és szórakoztató műsort adtak elő.

A kétórás műsort követően a klubtagokból és a Kézfogás Együttes képviselőjéből megalakult tizenegy tagú zsűri értékelte a produkciókat. Az izgatott várakozás ideje alatt sem unatkozott a közönség: a Karizma Együttes, a Seniora Hastánccsoport, valamint a Szépkorúak Tánccsoportja szórakoztatta a jelenlevőket.

Végül kihirdették az ítészek döntését. Az első helyezett a Reménysugár Idősek Klubja Vándorcigányok címmel előadott cigánytánca lett. A második helyen Élj korlátozva is szabadon című produkciójával az Évgyűrűk Idősek Klubja végzett, a harmadik helyet pedig a Napfény Idősek Klubja szerezte meg Állatok farsangja című műsorával. A helyezettek oklevélben részesültek. Ezenkívül az első és a második helyen végzett csapatok a kerület egy-egy éttermének vendégei lehetnek, míg a harmadik helyezettek egy maguk választotta cukrászdában lesznek vendégül látva.


Csop V.

Lendületes Karnevál

2019. február 25., hétfő 15:15

Télbúcsúztató Idősek színpadi szerepben