TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Szabadtér

Egymást érik a közösségi események kerületünkben május közepén is. 16-án, csütörtökön délután három órakor veszi kezdetét a Lakóközösségi Napok programsorozatának második rendezvénye, amelynek az Országbíró sétány ad helyet. Az ingyenesen látogatható program a SKult13, a Szociális és Köznevelési Osztály, a XIII. Kerületi Szociális Szolgáltató Központ és a Prevenciós Központ közös szervezésében valósul meg.

A sokszínűség jegyében a sátrakban és a szabadtéren tekerős járgányok, ügyességi akadálypálya várja a kihívásokat kedvelőket, de a kisebbek a gyűrűs pecázást, a karikadobást és a kézi csocsót is kipróbálhatják. Az óvodások sátrában Brumm-brumm Brúnóval és Kori bácsi bábjaival bábtanulásra hívják a gyerekeket és szüleiket. Az ingyenes egészségügyi szolgáltatások kínálatában vérnyomás, vércukor- és koleszterinszint-mérés, elsősegélynyújtással kapcsolatos bemutató, hallás- és látásélesség-vizsgálat, egészségeséletmód-tanácsadás szerepel. Lehetőség lesz egészséges ételek, turmixok készítésére és kóstolására.

A sportot kedvelők akadályfutásban, asztaliteniszben, dartsban, vívásban mérhetik össze erejüket. Aki eléri a megfelelő szintet, ajándéktárgyakra beváltható tallért kap. A Zöld Pont és a Gondos Gazdi is kitelepül játékokkal, tanácsadással, versenyekkel. A színpadi program közös tornával indul, könnyűzenei és musicalegyveleggel, zumbával, néptánctanulással és revüműsorral folytatódik, a délutánt a Pedrofon bulija zárja.

Másnap, vagyis május 17-én, pénteken este hat órai kezdettel kerül sor az idén hetedik éve megrendezendő Angyalföldi Utcazenei Fesztivál (AUFeszt) koncertsorozat első eseményére. A „Legyen az utca a zenészeké, a zene mindenkié egy-egy estén” jelszó jegyében a kerület több helyszínére, szabadtéri örömzenélésre várják a főleg pályakezdő együtteseket, zenészeket, énekeseket májustól szeptemberig havonta egy-egy péntek estén.

A sorozat minden koncertjére a belépés ingyenes. A sorozat ez évi nyitó koncertjének a Gyöngyösi sétány ad helyet. Fellép a Passz, a Dévai Duó és az Odeion együttes.

(csop)

Indul az AUFeszt, folytatódnak a Lakóközösségi Napok

2019. május 14., kedd 13:30