TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Pozsonyi Piknik Szeptember 7-én tizenegyedszerre!

Szeptember első szombatján immár 11. alkalommal rendezik meg Újlipótváros civil, kulturális, összművészeti fesztiválját a Pozsonyi Pikniket. Az ingyenes rendezvény a jól ismert helyszíneken, az Újpesti rakparton, valamint a Pozsonyi úton a Jászai Mari tér és a Szent István Park közötti területen várja az itt lakókat és mindenkit, aki tartalmas kulturális programokkal akarja tölteni a hétvégéjét.

A 11. Pozsonyi Pikniken tematikus utcák, 3 színpad, koncertek, színházi és irodalmi műsorok, klasszikus és világzenei koncertek, színházi előadások, dedikálások várják majd az érdeklődőket.

A számtalan program a Rakpart színpadon, illetve a Park színpódiumon, a színházak, a könyvkiadók, a civilek vagy a design utcájában, a Míves Vásáron, az Art Street Pikniken, a Radnóti utcai Gyerkőc színpadon vagy a Média Korzón tekinthetők meg.

A Piknik szervezői örömmel jelentik, hogy napról napra egyre több fellépő, kiállító, résztvevő jelzi részvételét. Ami már most biztos, bemutatkoznak Lipócia ifjú tehetségei, legalább 30 színház művészei lépnek fel, többek között a Víg-, az Operett- és a Pesti Magyar Színház színészei. Velünk lesz a szlovák Lucnica népitáncegyüttes, zenél majd a Stetl zenekar, a Garázsbanda, a Jazzformers, meghallgathatjuk Kováts Kriszta Álomfejtés koncertjét, és alighanem mindannyiunk nagy örömére a dedikálók között üdvözölhetjük majd a 100. életévét betöltő Bálint Gyuri bácsit, akivel a Park színpódiumon fog beszélgetni Bánó András.

Felhívjuk az adott területen (Újpesti rakpart, Pozsonyi út, Jászai Mari tér és a Szent István Park által határolt területen) élő kedves lakók figyelmét, hogy a Pozsonyi Piknik előkészítésének és lebonyolításának ideje alatt – 2019. szeptember 6-án (péntek) reggel 6 órától szeptember 8-án (vasárnap) reggel 5 óráig forgalomkorlátozás lép életbe, így a jelzett területen nem lehet majd parkolni. Előre is köszönjük Lipócia polgárainak a megértését és együttműködését!

A programról folyamatos tájékoztatás a rendezvény honlapján, közösségi oldalán található.

Újlipótváros kulturális fesztiválja

2019. augusztus 15., csütörtök 15:30