TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Az idén is megrendezik a már hagyományos Óvodapedagógiai Napokat. A XIII. Kerületi Egyesített Óvoda szervezésében megvalósuló programsorozat nyitókonferenciájára március 3-án kerül sor az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. A konferencia védnöke ezúttal is dr. Tóth József polgármester.


Az Óvodapedagógiai Napok jellemzően egy-egy téma köré szerveződnek. Ez évben az anyanyelvi nevelés, a kommunikáció, illetve ehhez kapcsolódva a többi között az óvodások beszédkészségének, szövegértésének fejlesztése lesz az előadások és a műhelyfoglalkozások fő tárgya.

Az első előadást dr. Gönczöl Andrea, az ELTE Tanító- és Óvóképző Karának adjunktusa tartja az olvasás és írás interaktív pedagógiai módszerekkel való előkészítéséről és gyakorlatáról. Ezt követően Deliága Éva pszichológus, integratív gyermekterapeuta beszél majd a nyelvi kifejezés és a szorongás-agresszió kapcsolatáról az érintett gyerekeknél. Végül dr. Szűts Zoltánnak, a BME Műszaki Pedagógiai Tanszéke docensének előadása hangzik el Tudatos technológiahasználat a digitális pedagógiában címmel.

Ahogy már megszokott, a konferenciához kapcsolódva most is lesz egy érdekes óvodapedagógiai kiállítás. A fülem meghallja, az okos agyammal meg megértem! – ez a címe annak a bemutatónak, amelynek anyagát az óvodapedagógusok gyűjtötték össze a gyerekek mosolyra fakasztó bölcselkedéseiből. A nyitókonferenciát követő napokban – egészen március 13-áig – több óvodában bemutató- és műhelyfoglalkozásokat tartanak.


(csop)

Az anyanyelvi nevelés kérdései

2020. március 6.

Óvodapedagógiai Napok
Konferenciától a műhelyfoglalkozásokig