TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Újraindult a jelentkezés a nyár legsokszínűbb táborába! 2020. június 15. és augusztus 28. között minden hétköznap (8–16 óráig) várja a táborozni vágyó gyermekeket 6-tól 12 éves korig a Vakáció-sziget a Margitszigeten, a XIII. kerületi önkormányzat Petőfi Sándor Napközis Táborában. Idén is a jól megszokott három tematika közül választhatnak a jelentkezők. A „Színház az egész világ!” táborrészben hivatásos drámapedagógusok segítségével nyerhetnek bepillantást a kulisszák mögé a résztvevők. Az „Örökmozgók!” témaheteken játszóházi hangulat, csupa-csupa mozgás, a „Kreatív-szigeten!” pedig kézműves-foglalkozások, szabás-varrás, agyagozás és egyéb szakkörök várják a gyerekeket. A jelentkezéshez szükséges az online jelentkezési lap és az egészségügyi nyilatkozat kitöltése, amelyeket a www.sport13.hu/vakacio-sziget/ oldalon találhatnak meg. XIII. Kerületi Partnerkártyával 20%-os kedvezményt biztosítunk a tábor heti árából. Szociális alapon akár 99%-os díjkedvezmény is lehetséges – a határozatban foglaltak szerint. Testvérek jelentkezése esetén 25%/fő árengedményt biztosítunk a tábor teljes árú részvételi díjából. A testvérkedvezmény csak és kizárólag együttes, azaz azonos héten/heteken való részvétel esetén vehető igénybe és csak teljes árú részvételi díj esetén érvényes.

Elindult a jelentkezés a VAKÁCIÓ-AKCIÓ MINI ÉS MAXI nyári napközis táborokra is. A szülők és gyermekek körében egyaránt kedvelt nyári táborunkat a nagy látogatói létszámra és érdeklődésre való tekintettel idén is korcsoport szerinti bontásban szervezzük meg.

A táborok programjait a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelően alakítjuk. Kreatív és kézműves-foglalkozás, csapatjátékok, Ki mit tud? és még sok más izgalmas program várja a gyerekeket. A részvétel feltétele a befizetett részvételi díj mellett a XIII. kerületi kötődés, mely szerint a részt vevő gyermek a kerületben lakik vagy itt jár iskolába. Ennek igazolására a diákigazolvány bemutatását kérjük. Idén egy gyermek maximum 3 hétre jelentkezhet. A részvétel feltétele a beregisztrált hetekre a teljes részvételi díj előre történő kifizetése átutalással június 1–15. között. Jelentkezés és további információ elérhető a https://www.kult13.hu/vakacio-akcio-mini-2020/, illetve a https://www.kult13.hu/vakacio-akcio-maxi-2020/ oldalon.

A nyár legsokszínűbb tábora

2020. júnuis 4.

Vakáció-akció mini és maxi Elindult a jelentkezés