TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

Ez az év nemigen kényezteti a kiállítások szerelmeseit. Napjainkban többnyire a tél végén, tavasz elején megnyitott, aztán a járvány miatt bezárásra kényszerült tárlatok lettek ismét megtekinthetők az érdeklődők számára.


Aki szereti a természetet, annak bizonyára most is nagy élmény lesz a Vadvilág Magyar Természetfotósok Egyesületének kiállítása az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ Mácsai István Galériájában. Az egyesület fotósai nem először állítanak ki kerületünkben.

A Vadvilág Egyesület éppen tizenöt évvel ezelőtt, 2005 szeptemberében alakult azzal a céllal, hogy megörökítsék a természet drámai pillanatait és történéseit, az állatok és növények egyedülálló szépségét, és ezeket megmutassák a nagyközönségnek. Első, Észak csodái című nagy kiállításuk a Magyar Természettudományi Múzeumban hatalmas siker volt. Azóta számos hazai és nemzetközi pályázaton szerepeltek igen jó eredményekkel.

Az Angyalföldi József Attila Központban február 4-én megnyitott tárlatuk szeptember 13-ig tekinthető meg. A belépés díjtalan.


(cs)


A Vadvilág képei

2020. augusztus 16.

AJAMK Tárlat a természetfotók szerelmeseinek