TV13
médiaajánlat
letölthető innen
tv13-mediaajanlat-2019.pdf
TV13
műsorstruktúra
musorstruktura2018.pdf
Élő adás
TV13 élő adás
vissza…
Back (history)

A Váci úti Civilek Házában rendezte meg 2020. évi első taggyűlését a XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesülete szeptember 7-én. A napirenden a szervezet 2019. évi munkájáról és gazdálkodásáról szóló beszámoló és a 2020. évi munkaterv megvitatása, a felügyelő bizottság elnökének tájékoztatója, új tagfelvételi kérelmek elbírálása, valamint a tisztújító közgyűlés előkészítésével kapcsolatos kérdések megvitatása szerepelt.


– A taggyűlés eredeti, márciusra tervezett időpontban történő megtartását a világszerte kibontakozott koronavírus-járvány következtében bevezetett központi intézkedések megakadályozták – mondta Erdős László, a szervezet alelnöke. A civil szervezet azonban a kedvezőtlen körülmények ellenére is igyekezett teljesíteni azokat a feladatait, amelyeket erre az esztendőre tervezett. Az egyesület elnöke, Horváth András pedig az elmúlt évben végzett munkájukról és a szervezet gazdálkodásáról számolt be. Az idei munka- és pénzügyi terv ismertetését követően Juhász Magdolna, a felügyelő bizottság elnöke a tagfelvételi kérelmekről szóló határozatról tájékoztatta az egybegyűlteket. Míg dr. Puchner Gábor alpolgármester a pandémia elleni védekezés önkormányzati intézkedéseit ismertette, kitért a kormányzati elvonások helyi költségvetésére gyakorolt hatásaira is, valamint a járványügyi feladatok végrehajtására is.

A XIII. Kerületi Lokálpatrióták Egyesületének taggyűlése egyhangú szavazással, ellenszavazat és tartózkodás nélkül döntött a múlt évi munkáról szóló beszámoló, az idei munkaterv és a tagfelvételi kérelmek elfogadásáról. Mivel a szervezet elnökségének mandátuma 2020. november 22-én lejár, a taggyűlés úgy döntött, hogy a tisztújító közgyűlést november 19-én hívja össze. A közgyűlés előkészítésének keretében a jelenlévők megválasztották a jelölő- és szavazatszámláló bizottság elnökét és tagjait.

Feladatok járvány idején

2020. szeptember 18.

Lokálpatrióták Egyesülete Taggyűlés beszámolókkal