TV13 élő adás

A Vasas SC és a Budapesti Honvéd olimpiai és paralimpiai bajnokait, valamint a klubok vezetőit köszöntötte a kerület vezetése szeptember 24-én a polgármesteri hivatalban.

Dr. Tóth József polgármester elmondta: a XIII. kerületi önkormányzat számára kiemelt fontosságú a városrészben élők szabadidősport-lehetőségének megteremtése. „Büszkék vagyunk rá, hogy két nagy múltú, hagyományokkal rendelkező sportegyesület székhelye is a XIII. kerület” – jegyezte meg a polgármester. Majd az egyesületek elnökeivel aláírták a testületi ülésen elfogadott határozat szerinti támogatási szerződést, amely értelmében a VASAS SC 11,7 millió, míg a Budapesti Honvéd 23,3 millió forint támogatásban részesül.

Az eseményen az olimpiai élmények is szóba kerültek, mindemellett a klubvezetők az egyesületek jövőbeni terveiről, fejlesztési elképzeléseiről is beszéltek.

A köszöntésen részt vett Gergely István, a Budapesti Honvéd, Markovits László, a Vasas SC elnöke, Pap Bianka paralimpiai bajnok, Milák Kristóf olimpiai bajnok úszó, valamint Polgár-Veres Árpád, a Vasas sportszakmai elnökhelyettese.

Olimpiai bajnokokat köszöntöttek

2021. október 13.